lauantai 25. toukokuuta 2013

Vohvelit = NAM


Eilen tuli taas saunottua (lue: ahmittua vohveleita) isovanhempien luona. Meille on muodostunut sellainen ihana tapa, että aina saunomisen jälkeen isoäitini paistaa meille joko vohveleita tai lettuja. Viime kerrasta oli jo niin paljon aikaa, että olin suorastaan unohtanut nuo mainiot herkut. Niihin liittyy paljon muistoja kesäilloista ja lapsuudesta. Omien lukuisien vohvelikokeilujeni tuloksena suosikkiyhdistelmäkseni on muodostunut vohveli hunajalla ja hyvänä kakkosena mansikkahillolla. Lettuja ja vohveleitahan voi syödä myös suolaisilla täytteillä, mutta itse siirryn aina suoraan makeampiin vaihtoehtoihin ;)
Mitkä ovat teidän lempparitäytteenne?


Joskus kun olen itse yrittänyt esimerkiksi isänpäivän aamuna väkerrellä herkullisia aamiasvohveleita, on niistä tullut ihan löllöjä ja oudon makuisia. Voi olla kenties että ripauksesta suolaa muuttui vahingossa ruokalusikallinen ja vohvelit jäivät raaoiksi, mutta ei siitä sen enempää. En tiedä mikä niistä isoäidin tekemistä vohveleista tekee maailman parhaita. Kokemus tai ohje? Ne vaan ovat niin hyviä ja rapeita, että minun oli pakko kysyä reseptiä. Saihan hän ainakin uuden syyn opetella lisää juttuja uudesta älypuhelimestaan, muunmuassa ottamalla kuvan reseptistä ja lähettämällä sen minulle. Hyvinhän se onnistui viiden minuutin sähläämisen jälkeen.

Tässä se nyt on, päätin jakaa sen teillekin ♥ Makeaa lauantaita!

9 kommenttia :

  1. Oot hurjan kaunis (aiemmista postauksistas päätellen) ja tosi ihana toi banneri. Mun tuli nälkä, kun näin noi vohvelit, nam :3 ihana blogi ♥

    day-on-the-highway.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♥♥♥
      Hahah mullekin tuli nälkä näitä kuvia lisäillessä ja tätä kirjoittaessa ;D

      Poista
  2. Oioi mekin tehtiin just vohveleita ja ne on kyllä niin hyviä! ♥
    http://oonulin.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmm m, vohvelit on kyllä NIIN hyviä!! :)

      Poista
  3. Oi nam vohveleita :3

    http://mmiuunblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oi nam, alkoipa tehdä noi mieli :-D ♥ Ihanaa kesää sulle Amanda!

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina ku kattelee jotain ruokakuvia niin tulee nälkä ;)
      Kiitos, myös sulle Pauliina! ♥

      Poista

Jokainen kommentti piristää päivääni! ♥